Over ons

De naam "Bella Colori Leather" klinkt Italiaans, maar is ontstaan in de Brabantse Langstraat, van oudsher de regio waar de Nederlandse lederindustrie is begonnen.
De oprichters zijn Heidi Boom en Walter Martens en werken van thuis uit. Walter zit van jongs af aan al in de huiden- en lederindustrie en heeft daardoor de kennis en connecties in deze branche. Heidi is heel handig en creatief en heeft ook de passie van leder ontdekt. Alle armbandjes worden door onszelf ontworpen en gemaakt, alle producten zijn dus echt handwerk. Het leder is afkomstig uit Nederland en de fournituren worden ook in Europa geproduceerd.

De kleurige armbandjes van "Bella Colori Leather" zijn daadwerkelijk een degelijk en mooi product, dus een prachtig sieraad voor eenieder. Alle armbanden worden op maat gemaakt, daardoor is de levertijd wat langer, maar dan krijgt u een armband die goed om uw pols sluit. En iedere armband is uniek. De verkoop gaat via de webwinkel, maar regelmatig staan ze ook op beurzen. Heidi en Walter produceren de kleurrijke armbandjes in diverse breedten, maten en uitvoeringen voor dames, heren en kinderen. U zult waarschijnlijk in de toekomst deze naam vaker horen en hun armbandjes bij vele mensen om de pols zien. Dus schroom niet om ook zo'n mooie armband aan te schaffen.